A sütik meg a sütés nagyobb rutint és odafigyelést igényel, mint a "főzés". Sokkal fontosabb az alapanyagok pontos mennyisége, de még fontosabb a rutin megszerzése. Két tojás...de mekkora a szupermarketes S-es, vagy a házi L-es...máris egészen más állagú tésztát kapunk, és nem lesz olyan a végeredmény, mint amit vártunk. Ha főzünk, és a gulyáslevesbe nem 6 hanem 7 szem krumpli megy azt senki észre nem veszi és semmilyen gondot nem okoz, ahogyan az sem, ha 4-5percel tovább fő. Ellenben egy piskóta 4percel tovább sütve már-már mehet is a kukába... Nagyobb figyelmet és alaposságot követel, ennyi! :)
Utolsó kommentek:
tarhosemese · http://tarhosemese.blog.hu/ 2019.02.11. 14:50:07
www.gabojsza.hu/2015/06/a-hulala-nem-tejszin.html
Azonnal kiérezhető, ha valaki Hulalát használ egy tortában. Ipari hulladék.
Bejegyzés: Hasznos tippek kezdő "cukrászoknak"
Peetee 2017.09.04. 14:43:15
Bejegyzés: Hasznos tippek kezdő "cukrászoknak"
,, 2017.06.21. 17:41:35
Bejegyzés: Fahéjas csigás sajttorta tengeri sós karamell öntettel
Zephyrous 2017.06.21. 16:34:02
Bejegyzés: Fahéjas csigás sajttorta tengeri sós karamell öntettel